Αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας και σήμερα Πέμπτη.
Μεγάλες καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί στην άνοδο και την κάθοδο του Κηφισού. Στην άνοδο από τη λεωφόρο Αθηνών έως Λαυρίου, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τους οδηγούς. Σοβαρά προβλήματα στην κάθοδο. από Μεταμόρφωση έως λεωφόρο Αθηνών.
Στην Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. 15'-20' από κόμβο Δημοκράτιας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15΄- 20΄από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Κηφισίας.
Στην Περιφερειακή Υμηττού, υπάρχουν καθυστερήσεις προς Ελευσίνα 15΄-20 από Αγία Παρασκευή έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 10΄- 15΄ από κόμβο Πλακεντίας προς Κατεχάκη Αθήνα – Κέντρο.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.