Σε καταγγελία σε βάρος ενός οδηγού αστικού λεωφορείου προχώρησε χθες μία γυναίκα ΑμΕΑ, καθώς υποστηρίζει ότι δεν άνοιγε τη βοηθητική ράμπα του οχήματος, για να επιβιβαστεί στο όχημα παρά το γεγονός ότι τον παρακαλούσε επανειλημμένως.
Η καταγγέλλουσα περιγράφει το περιστατικό στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Τον παρακάλεσα επανειλημμένως να ανοίξει την ράμπα. Ήρθαν δύο άτομα να με ανεβάσουν πάνω, αλλά δεν είμαι πακέτο για να με μεταφέρουν. Δεν άνοιγε την ράμπα. Από εκεί και πέρα, σηκώθηκε και έφυγε», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως: «Έχουμε και εμείς δικαιώματα». Συπλήρωσε μάλιστα πως της έχουν τύχει αντίστοιχα περιστατικά και κατά το παρελθόν.
Ο οδηγός από την πλευρά του ανέφερε τα εξής: «Έγινε παρεξήγηση. Προσπάθησα να πλησιάσω το πεζοδρόμιο για να ανοίξω την ράμπα, αλλά δεν τα κατάφερα».
Οι αστυνομικοί πήγαν στον σταθμό της Αττικής και ενημερώθηκαν για το περιστατικό. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι δύο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσουν εξηγήσεις για όσα συνέβησαν.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco