Επειδή η ενημέρωση και η γνώση, ο εμβολιασμόςκαι η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας κατά της πανδημίας, η ΓΣΕΕ προχώρησε στη δημιουργία ενός βίντεο, το οποίο δίνει σήμερα στη δημοσιότητα.
«Η πανδημία είναι ακόμα εδώ και απειλεί τις ζωές μας, την οικογένειά μας, την εργασία μας. Ας προστατευτούμε. Πάμε να ανοίξουμε τη ζωή μας, τα σπίτια μας, τις δουλειές μας, την οικονομία. Ας εμβολιαστούμε τώρα. Το εμβόλιο είναι ζωή».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.