Άρπαξε πανάκριβες σανίδες σερφ από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Λευκάδα

Άρπαξε πανάκριβες σανίδες σερφ από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Λευκάδα

Στα 3.300 ευρώ η αξία τους

sanidesserf
Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η εισβολή ενός διαρρήκτη σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Λευκάδα, από τα οποία είχαν κλαπεί τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο πανάκριβες σανίδες serf συνολικής αξίας 3.300 ευρώ που ανήκαν στους ενοίκους.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε από προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια ένας αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ οι κλεμμένες σανίδες επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σεσημασμένος διέρρηξε το δωμάτιο Σουηδέζας

Παλιός γνώριμος της Ασφαλείας από άλλες κλοπές ήταν ένας 25χρονος Έλληνας ο οποίος πιάστηκε στα πράσα σε ένα ξενοδοχείο στη Ρόδο καθώς, την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν επιτόπια έρευνα στο δωμάτιο μιας Σουηδέζας που κατήγγειλε κλοπή, εκείνος προσπάθησε να βγει αθόρυβα από το… διπλανό δωμάτιο που επίσης είχε διαρρήξει!

Κατά την σωματική έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του όλα όσα είχε κλέψει από το δωμάτιο της αλλοδαπής, δηλαδή 85 ευρώ, ένα ρολόι, μία χρυσή αλυσίδα χειρός, τέσσερις κάρτες τραπέζης, δύο άδειες ικανότητας οδήγησης και δυο από τα τρία κινητά που έλειπαν. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην τουρίστρια και ο 25χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Ρόδο - Συγκλονίζουν οι γονείς της Δώρας: Ο δολοφόνος δεν την άφηνε ούτε τηλεόραση να δει μόνη της

Ο Άρειος Πάγος βάζει στοπ στους αντιεμβολιαστές: Τέλος το αυτόφωρο για καθηγητές και γιατρούς

ΟΑΕΔ: Λήγουν οι αιτήσεις για τον δεύτερο κύκλο επιδότησης 4.800 νέων θέσεων εργασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης