Χαλκιδική: Χειροπέδες σε 58χρονο φυγόποινο - Είχε καταδικαστεί σε 25ετη κάθειρξη
Ο 58χρονος εντοπίστηκε στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, όπου επέδειξε πλαστή ταυτότητα στους αστυνομικούς, κατά τον έλεγχο που διενήργησαν - Είχε καταδικαστεί ερήμην το 2017 για ασελγείς πράξεις
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 58χρονος φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, με την οποία καταδικάστηκε σε 25ετή κάθειρξη για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.
Ο άντρας εντοπίστηκε στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, όπου επέδειξε πλαστή ταυτότητα στους αστυνομικούς, κατά τον έλεγχο που διενήργησαν.
Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, που είχε καταδικαστεί ερήμην το 2017 από το Κακουργιοδικείο Αθηνών.
Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψή του, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ότι καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε, όπως επίσης μικροποσότητα κάνναβης.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.