Η Κατερίνα Μπάρμπα, μητέρα της Αφροδίτης Μπάρμπα που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ το βράδυ του Σαββάτου καθώς κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαϊνης, μιλάει στο protothema.gr και κάνει λόγο για «στημένη υπόθεση» εις βάρος της κόρης της.
«Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει», υποστηρίζει, τονίζοντας ότι η κόρη της δεν έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες. «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της», διευκρινίζει.
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του μοντέλου, ευελπιστεί ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πως θα αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με όσα της προσάπτουν. «Η κόρη μου είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις», σημειώνει.
Εξηγεί ότι το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ranger Rover, αγοράστηκε από την κόρη της πριν από λίγο καιρό στη τιμή των 30.000 ευρώ. «Καμία σχέση με όσα ακούγονται ότι δήθεν έδωσε 100.000 ευρώ για να πάρει αυτοκίνητο», συμπληρώνει. Και συνεχίζει: «Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.