Πνιγμοί ηλικιωμένων σε Σύρο και Κεφαλονιά

Πνιγμοί ηλικιωμένων σε Σύρο και Κεφαλονιά

Ενας 82χρονος στην Ερμούπολη και μια 81χρονη στο Ληξούρι ανασυρθηκαν απο τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις τους και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος τους

5321426
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης η Λιμενική Αρχή Σύρου για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή εντός του λιμένα Ερμούπολης ν. Σύρου.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου ανέσυραν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 82χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Ληξουρίου ν. Κεφαλληνίας, 81χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΜΑΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ'' Ληξουρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Ειδήσεις σήμερα

Μπορέλ: Η ΕΕ πρέπει να αρχίσει συνομιλίες με τους Ταλιμπάν - Να αποτρέψουμε προσφυγική κρίση

Ντάνιελ Κρεγκ: Ο «Mr James Bond» δεν θα αφήσει δεκάρα από την περιουσία του στα παιδιά του

Ιωάννα Χαρδαλιά: «Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης