Μύκονος: Το βίντεο-ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα

Μύκονος: Το βίντεο-ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα

Καταθέτει αγωγή εναντίον των Γαλλοαλγερινών δραστών

somatofilakas_ekso
Βίντεο ντοκουμέντο από το κορωνοπάρτι των Γαλλοαλγερινών που οδήγησε στον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα, ακόμη και με πέτρες, από 15 τουλάχιστον άτομα, φέρνει στο φως το protothema.gr. Το επίμαχο βίντεο που είχε ανέβει στα σόσιαλ μίντια μέσα από το προφίλ ενός εκ των διοργανωτών του κορωνοπάρτι, δείχνει μια μεγάλη ομάδα ατόμων, άνδρες και γυναίκες να διασκεδάζουν ξέφρενα και ανενόχλητοι σε χώρο ξενοδοχείου στη παραλία Paradise, παρά την απαγόρευση για συγκεντρώσεις και πάρτι.

Ο σωματοφύλακας Νίκος Αραβαντινός που υπενοικιάζει το 50% της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής επιχείρησης επενέβη αμέσως μόλις τον κάλεσαν από τη ρεσεψιόν, για να του αναφέρουν ότι η φασαρία από το πάρτι των Γαλλοαλγερινών προκαλεί πρόβλημα στη διαμονή των υπόλοιπων πελατών.

Μύκονος: Το βίντεο-ντοκουμέντο που οδήγησε στον λιθοβολισμό του σωματοφύλακα


«Αν δεν κατάφερνα να τους διώξω από το ξενοδοχείο, θα είχα σοβαρό θέμα με την αστυνομία και η επιχείρηση μου θα ήταν αντιμέτωπη με πρόστιμο χιλιάδων ευρώ» λέει στο protothema.gr ο σωματοφύλακας. Στη προσπάθεια του όμως να πείσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ διοργανωτές του πάρτι, να σταματήσουν επιτόπου τη μουσική και να εγκαταλείψουν το χώρο, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

soma_1


Κλείσιμο
Ο σωματοφύλακας βρέθηκε κάποια στιγμή αντιμέτωπος με 15 τουλάχιστον άτομα, τα οποία δεν περιορίστηκαν σε γρονθοκοπήματα εναντίον του αλλά άρχισαν να τον λιθοβολούν, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Τα κατάγματα στο κεφάλι του τραυματία ήταν σοβαρά και ήταν δυνατόν να αποβούν μοιραία για τη ζωή του» αναφέρουν στη γνωμάτευση τους, οι γιατροί που τον εξέτασαν στην Ευρωκλινική όπου και διακομίστηκε.

Υπεβλήθη σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των πολλαπλών καταγμάτων στο κρανίο του, «που προκλήθηκαν από αναφερόμενο ξυλοδαρμό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιατρική γνωμάτευση.

soma_2
soma_3


Ο σωματοφύλακας πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά των δραστών, ενδεχομένως και της επιχείρησης εστίασης στην οποία εργάζονται, καταθέτοντας αγωγή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Οι γιατροί του απαγόρευσαν να εργαστεί για τους υπόλοιπους πέντε μήνες με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στους επώνυμους πελάτες του, όπως ο εκκεντρικός αμερικανός πολυεκατομμυριούχος, Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος αναμένεται στη Μύκονο στα τέλη Ιουλίου.

soma_4





Ειδήσεις σήμερα

Μύκονος: Άλλοι για... Σεν Τροπέ, Κάπρι και Ίμπιζα τράβηξαν, άλλοι έμειναν πίσω - «Βουτιά» στα έσοδα από τη διασκέδαση

Νέα «όπλα» στη μάχη κατά της μετάλλαξης Δέλτα: Εμβολιασμοί κατ' οίκον και αυθημερόν - «Καμπανάκι» για τα νησιά

Φολέγανδρος: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος – Ενδείξεις πως ξυλοκόπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την ρίξει από τα βράχια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης