Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και καταιγίδες σήμερα και αύριο - Ποιες περιοχές θα επηρεάσουν
Χαλαζοπτώσεις κατά τόπους, σύμφωνα με τις προβλέψεις - Τι αναφέρει στο δελτίο της η ΕΜΥ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, εξέδωσε η ΕΜΥ.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται:
«Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σήμερα Κυριακή (18-07-2021) και αύριο Δευτέρα (19-07-2021) με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:
1. Σήμερα Κυριακή, την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.
2. Αύριο Δευτέρα, μέχρι τις απογευματινές ώρες τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.