«Έσβησε» μέσα σε μόλις δύο ώρες από την γέννησή του βρέφοςστο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, σήμερα το πρωί, καθώς λίγο νωρίτερα το νεογέννητο κοριτσάκι είχε δώσει ενδείξεις πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία του.
Όπως πληροφορεί το thebest.gr, το αγγελούδι είχε έρθει στον κόσμο μισή ώρα μετά τις οκτώ, οι γιατροί ωστόσο διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κρίθηκε έτσι αναγκαίο να διασωληνωθεί και να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».
Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν το βρέφος να παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στην καρδιά του. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως το νεογέννητο δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή