Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Κέρκυρα: Πήγε να αυτοκτονήσει η μητέρα

Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην Κέρκυρα: Πήγε να αυτοκτονήσει η μητέρα

Η 30χρονη Βρετανίδα έβαλε το βράδυ για ύπνο το μωρό, δίνοντας του γάλα με μπιμπερό - Μετά άφησε το μπουκάλι στο στόμα του παιδιού για να το πιπιλάει

ekavart
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου βρέφους μόλις 4 μηνών στην Κέρκυρα, σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων.

Το μόλις 4 μηνών αγγελούδι από τη Βρετανία βρισκόταν με τη 30χρονη μητέρα του για διακοπές στο νησί των Φαιάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη έβαλε το βράδυ της Πέμπτης για ύπνο το μωρό, δίνοντας του γάλα με το μπιμπερό. Όταν το παιδί τελείωσε το φαγητό του, η μητέρα του άφησε το άδειο μπουκάλι για να το πιπιλάει το παιδί και να αποκοιμηθεί.

Όταν το πρωί περίπου στις 7:30, η άτυχη μητέρα ξύπνησε και πήγε να δει τι κάνει το μωρό της, παρατήρησε ότι εκείνο δεν κινείται και δεν αντιδρούσε στις λέξεις της.

Η 30χρονη μητέρα αναστατώθηκε και κάλεσε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου για να ειδοποιήσουν γιατρό και να δουν τι συμβαίνει στο βρέφος.

Ο γιατρός που πήγε διαπίστωσε τον θάνατο του μωρού, μάλλον από πνιγμό και η μητέρα στο άκουσμα της τραγικής είδησης πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι του δωματίου της. Τελευταία στιγμή την κράτησαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και της έσωσαν τη ζωή.

Κλείσιμο
Η Βρετανίδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει ψυχολογική υποστήριξη καθώς έχει πάθει σοκ από τον θάνατο του παιδιού της.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο βρέφος προκειμένου να αποδοθούν ή όχι ευθυνες στην μητέρα για τον θάνατό του.

Ειδήσεις σήμερα

Μύκονος: Το πάρτι στη Φτελιά, το κορωνοζευγάρι από την Ισπανία, ο «δραστήριος» διοργανωτής και ο εισαγγελέας

Σχολεία: Μάσκες και επιφυλακή μέχρι το πρώτο σχολικό κουδούνι

Καιρός: Ανεβαίνει το θερμόμετρο - Σε ποιες περιοχές θα «κτυπήσει» 37άρια το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης