Δεκάδες πολίτες έσπευσαν και σήμερα να κάνουν rapid test, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις εικόνες του GRTimes.gr,η ουρά που έχει δημιουργηθεί έξω από την πύλη που βρίσκεται η μονάδα του ΕΟΔΥ επεκτείνεται για αρκετά μέτρα με την αναμονή να ξεπερνάει τη μισή ώρα.
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αύξηση των πολιτών που επιδιώκουν να υποβληθούν σε τεστ, κάτι που συνέβη όταν ανακοινώθηκε ότι όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν προς τα νησιά θα πρέπει να επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης ή θα πρέπει να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε test PCR (εντός 72 ωρών) ή σε τεστ rapid (εντός 48 ωρών).
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.