Όπως δήλωσε πριν από λίγο στον ANT1, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη δίνεται παράταση στη δυνατότητα υποβολής αίτησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα έως και τη Δευτέρα.
Συγκεκριμένα θα μπορούν να αιτηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και δικαιούχοι ανεξαρτήτως του τελευταίου αριθμού του ΑΦΜ, κάτι που θα ξεκινήσει από αύριο Σάββατο.
Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή υποβάλλουν αιτήσεις στην πλατφόρμα tourism4all.gov.gr όσοι έχουν ΑΦΜ που λήγει σε 8-9.
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε πρόσφατα ότι, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η υγειονομική κρίση, όσοι είναι ήδη δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να εξαργυρώσουν τα voucher που δεν εξαργυρώθηκαν πέρυσι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»