Τρεις εβδομάδες μετά την χωρίς αποτέλεσμα καταδίωξήτου, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη με ένταλμα ο οδηγός-ραλίστας που κατάφερε να σπάσει το μπλόκο ελέγχων στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων και να διαφύγει πετώντας από το παράθυρο του αυτοκινήτου του μια σακούλα με ηρωίνη βάρους 40,08 γραμμαρίων
Τα στοιχεία του Έλληνα δράστη που είχε εξαφανιστεί με ιλιγγιώδη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς, είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας και σε βάρος του είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας ένταλμα σύλληψης. Βάσει αυτού, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.
Στην Πρέβεζα συνέλαβαν φυγόποινο ληστή
Στα χέρια αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Πρέβεζα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ληστεία με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών. Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ο οποίος έδωσε εντολή να οδηγηθεί στην φυλακή.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.