Αχαΐα: Τραγωδία στη Χαλανδρίτσα - Αγρότης καταπλακώθηκε από αγροτικό μηχάνημα και έχασε τη ζωή του
Τον 52χρονο βρήκε τη σύζυγός του, η οποία τον αναζήτησε όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις της
Ένας 52χρονος αγρότης σκοτώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών που εκτελούσε. Ο άνδρας φέρεται να καταπλακώθηκε από μηχάνημα συγκομιδής πατάτας. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Χαλανδρίτσας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 52χρονο βρήκε η σύζυγός του η οποία τον αναζήτησε αφού εκείνος δεν απαντούσε στα επίμονα τηλεφωνήματά της.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί προσπάθησαν επί 40 ολόκληρα λεφτά να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.