Σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προχώρησαν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας.
Διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της κυβέρνησης, για τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε ό,τι αφορά την επένδυση στα ναυπηγεία της Ελευσίνας, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει γίνει το παραμικρό, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την εργασία τους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.