Ρόδος: Η «Σειρήνα» βρήκε κάνναβη και ξεσκέπασε πλαστογραφίες

Ρόδος: Η «Σειρήνα» βρήκε κάνναβη και ξεσκέπασε πλαστογραφίες

Ο νεαρός αλλοδαπός βρισκόταν στο νησί παράνομα

deltio
Η συσκευασία με τη μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δύο γραμμαρίων που μύρισε η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών ”Σειρήνα” πάνω σε έναν 26χρονο αλλοδαπό στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, έγινε η άκρη του νήματος για το «ξεδόντιασμα» κυκλώματος νομιμοποίησης μεταναστών!

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας του Λιμενικού και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στο νησί, καθώς είχε παραβιάσει τους όρους διαμονής του. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, η ”Σειρήνα” ξετρύπωσε άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων, όμως η έρευνα έφερε στο φως και άλλα ευρήματα.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ένα πλαστό μισθωτήριο σπιτιού με τα στοιχεία του 26χρονου, οκτώ πλαστές ταυτότητες άλλων προσώπων και τρία πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα του αστυνομικού τμήματος Σύμης στα ονόματα άλλων προσώπων. Η προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της παράνομης δραστηριότητας του 26χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδήσεις σήμερα:

Στάνισλαβ Τριφόνοφ: Ο τηλεαστέρας που μπαίνει στη Βουλή και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στη Βουλγαρία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάνω από 17.800 οι μολύνσεις - Υπέκυψαν 104 ασθενείς σε μία μέρα

Με «πιλότο» τα λύκεια το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης