Θρίλερ με πυροβολισμούς εκτιλύχθηκε τα ξημερώματα όταν άγνωστοι γάζωσαν πολυκατοικία στην οδό Κουμουνδούρου στον Άλιμο και εξαφανίστηκαν. Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους κατοίκους της περιοχής και μετέβη στο σημείο όπου περισυνέλεξε τους κάλυκες.
Η περίεργη επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 6, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου, ενώ οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο εξετάζουν όλα τα στοιχεία, αναζητώντας το κίνητρο των ενόπλων και τον αποδέκτη του μηνύματος.
Στα διαμερίσματα του τρίτου ορόφου έμεναν ένας συνταξιούχος και ένας επιχειρηματίας που βρισκόταν εκτός Αθηνών, ενώ στον δεύτερο όροφο μένει αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τις αρχές να ερευνούν ποιος ήταν ο στόχος. Ειδήσεις σήμερα:
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.