Αθωωτική ήταν η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όσον αφορά στους τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση της προμήθειας των ιπτάμενων ραντάρ της Ericsson.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου αθώωσαν από την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο, τον πρώην γενικό διευθυντή της διεύθυνσης εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Γιάννη Σμπώκο και τον Βρετανό δικηγόρο Πίτερ Κόλεριτζ.
Για τους άλλους δυο κατηγορούμενους της υπόθεσης, τον Χρήστο Τούμπα, αντιπρόσωπο της βραζιλιάνικης εταιρείας Embraer σε αεροσκάφος της οποίας τοποθετείται το ραντάρ, καθώς και τον καταζητούμενο από τις Ελληνικές Αρχές Γαλλοελβετό τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Όσβαλντ, οι δικαστές κατέληξαν σε καταδικαστική απόφαση, με την αναγνώριση όμως δυο ελαφρυντικών στον πρώτο καταδικασθέντα. Συγκεκριμένα, ο Χρ. Τούμπας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών (καθώς του αναγνωρίστηκαν δύο ελαφρυντικά) και ο Ζαν Κλοντ Όσβαλντ σε κάθειρξη 6 ετών.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.