Άμφισσα: Εκκρεμούσαν πέντε καταδίκες, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Άμφισσα: Εκκρεμούσαν πέντε καταδίκες, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Ποινή φυλάκισης δύο ετών και 14 μηνών για κλοπή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. - Χειροπέδες σε φυγόποινο για κλοπή στο Αγρίνιο

gnab8ewh1oecfr1suwvu
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά πέντε καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς εκκρεμούσαν σε βάρος ενός φυγόποινου Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κυκλοφορεί... άνετος και ωραίος στην Άμφισσα!

Συγκεκριμένα, με τις πέντε αποφάσεις με τις οποίες είχε κριθεί ένοχος για κλοπή και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης δυο ετών και 14 μηνών. Ο φυγόποινος προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και από εκεί παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας που θα αποφασίσει για την τύχη του.

Στη φυλακή φυγόποινος με καταδίκη για κλοπή

Στη σύλληψη ενός 27χρονου Έλληνα προχώρησαν οι άνδρες της Ασφαλείας στο Αγρίνιο, το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για κλοπή με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών και επτά μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ειδήσεις σήμερα 

Ο δικός μας Θοδωρής απογειώνει το ελικόπτερο της NASA πάνω από την επιφάνεια του Άρη

«Σφυροκοπά» το τρίτο κύμα τη χώρα - Πώς ο δείκτης Rt επηρεάζει την αύξηση των διασωληνωμένων

Βροχές στα δυτικά και βόρεια σήμερα - Νέα ψυχρή εισβολή από το βράδυ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης