Χειροπέδες σε φυγόποινο με τρεις καταδίκες στον Πύργο - Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη τη χώρα

Χειροπέδες σε φυγόποινο με τρεις καταδίκες στον Πύργο - Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη τη χώρα

Θα εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών - Συλλήψεις σε Αγρίνιο, Καρδίτσα, Κεφαλονία και σε περιοχές τις Πελοποννήσου

astunomia_astunomikos
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, εγκλείστηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί με αποφάσεις του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πύργου για παραβίαση της φορολογικής νομοθεσίας, του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας για κλοπή και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για διακεκριμένη κλοπή! Έτσι, θα εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών που του είχε επιβληθεί.

Τον δρόμο για την φυλακή έδειξε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου σε έναν Έλληνα που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών για υπόθεση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών.

Την ίδια τύχη είχε και ένας Έλληνας που συνελήφθη στον Παλαμά Καρδίτσας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παραβίαση της χορήγησης προθεσμιών.

Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη τη χώρα

Κόρινθος: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 27χρονος Έλληνας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου για σύσταση και συμμορία, διακεκριμένες κλοπές και ληστεία.

Άργος: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών ένας 41χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή.

Κιάτο: Συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Σικυωνίων μια 60χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου για απάτη.

Κεφαλονιά: Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αργοστολίου ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Κεφαλληνίας για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί... έπιασε τώρα ο «πόνος» τη Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά - Τι φοβάται η καγκελάριος

Νέες ελπίδες: Ενθαρρυντικές οι δοκιμές της Merck για φάρμακο κατά της Covid-19 που θα χορηγείται από το στόμα

Αντρέας Φυλακτού: Η σεξουαλική παρενόχληση από καταξιωμένο Έλληνα θεατρικό σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης