Σέρρες: Τρύπωσε σε σπίτι και έκλεψε τις… βρύσες!

Σέρρες: Τρύπωσε σε σπίτι και έκλεψε τις… βρύσες!

Είδε τον δράστη να βγαίνει από το σπίτι της με τις... βρύσες στο χέρι - Ξήλωσαν  συρμάτινες  περιφράξεις στην Καλαμάτα, ενώ από την άλλη ανήλικοι στην Χαλκίδα έκλεβαν καύσιμα

xalkouu
Έχει ξεπεράσει κάθε όριο το θράσος των «κυνηγών» μετάλλων, που δεν διστάζουν να τρυπώνουν στα σπίτια ανυποψίαστων πολιτών ακόμη και μέρα-μεσημέρι για να ξηλώσουν ό,τι μπορεί να πουληθεί σε μάντρες σκραπ, όπως έγινε στις Σέρρες την Παρασκευή.

Ο δράστης της συγκεκριμένης εισβολής στο σπίτι μιας γυναίκας στην πόλη των Σερρών, έφτασε στο σημείο να ξηλώσει έξι… βρύσες! Ωστόσο, η ιδιοκτήτρια επέστρεψε ξαφνικά, τον είδε να βγαίνει και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Έτσι, συνελήφθη και οι κλεμμένες βρύσες αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία αναζητά… υδραυλικό για να τις βάλει στη θέση τους! Όσο για τον θρασύτατο Ρομά, ανακρίνεται στο πλαίσιο της προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ανήλικοι έκλεβαν καύσιμα από απορριμματοφόρο

Σε ένα εργοτάξιο στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας τρύπωσαν δύο ανήλικοι οι οποίοι «ρούφηξαν» 20 λίτρα πετρελαίου κίνησης από ένα σταθμευμένο απορριμματοφόρο και έκρυψαν το μπιτόνι στο οποίο τα μετάγγισαν σε ένα φρεάτιο μέσα στο διπλανό οικόπεδο! Όμως, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που βρήκαν τα κλεμμένα καύσιμα και τα απέδωσαν στο εργοτάξιο. Οι ανήλικοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή από κοινού, ενώ αναζητούνται οι μητέρες τους για να συλληφθούν για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ολόκληρες τις συρμάτινες περιφράξεις ξήλωσαν από δύο αγροκτήματα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων ηλικίας 24 και 34 χρόνων, όμως τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., τους συνέλαβαν και επέστρεψαν τις περιφράξεις στους ιδιοκτήτες τους. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση και στην συνέχεια παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί... έπιασε τώρα ο «πόνος» τη Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά - Τι φοβάται η καγκελάριος

Νέες ελπίδες: Ενθαρρυντικές οι δοκιμές της Merck για φάρμακο κατά της Covid-19 που θα χορηγείται από το στόμα

Αντρέας Φυλακτού: Η σεξουαλική παρενόχληση από καταξιωμένο Έλληνα θεατρικό σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης