Διακινούσε κάνναβη στο Νάυπλιο, αλλά η σκυλίτσα της δίωξης ναρκωτικών τον πρόδωσε - Με 740 γραμμάρια κάνναβης συνέλαβαν διακινητή στο Ρέθυμνο
Μάνος Τσαγκαράκης
Σκληρή ήταν η... μοίρα ενός νεαρού που έβγαζε «μεροκάματο» διακινώντας ναρκωτικά στο Ναύπλιο, καθώς η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα με το ίδιο όνομα «Mira» που συνόδευε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, δεν του άφησε περιθώρια!
Η «Mira» ερεύνησε το απόγευμα της Τρίτης όλα τα δωμάτια και ξετρύπωσε διάφορες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 261 γραμμαρίων, δύο τρίφτες κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, με αποτέλεσμα ο 20χρονος Έλληνας να συλληφθεί. Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 550 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση κάνναβης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Με μοτοσικλέτα μετέφερε κάνναβη στο Ρέθυμνο
Μέρα-μεσημέρι κυκλοφορούσε με τη μοτοσικλέτα του φορτωμένος με κάνναβη ένας 29χρονος Αλβανός που εντοπίστηκε σε μια περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Κατά τον έλεγχο που υποβλήθηκε, βρέθηκε πάνω του μια συσκευασία με 740 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα τσιγαριλίκι, ενώ κατέσχεσαν και 515 ευρώ. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα του.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.