Ακόμη και τους… πίνακες ζωγραφικής «σήκωσε» ένα ζευγάριΕλλήνων από μια εκτός λειτουργίας ξενοδοχειακή επιχείρηση στην περιοχή Παλική του Ληξουρίου στην Κεφαλονιά, την οποία «έγδυνε» συστηματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα!
Η λεηλασία αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σταμάτησαν το Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και βρήκαν τις πόρτες αλουμινίου, τις καρέκλες, τις ξαπλώστρες και άλλον εξοπλισμό που είχαν αρπάξει λίγη ώρα νωρίτερα από το ξενοδοχείο.
Το ζευγάρι συνελήφθη και σε έρευνες που ακολούθησαν σε χώρους ιδιοκτησίας του άνδρα, βρέθηκαν πλήθος άλλες πόρτες αλουμινίου, μπαλκονόπορτες, τμήματα του εξοπλισμού, ακόμη και οι πίνακες που στόλιζαν τους τοίχους του ξενοδοχείου! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.