Κίνηση: Κλειστή η λεωφόρος Κηφισού - Μεγάλα προβλήματα στη λεωφόρο Κηφισίας

Κίνηση: Κλειστή η λεωφόρος Κηφισού - Μεγάλα προβλήματα στη λεωφόρο Κηφισίας

Δείτε σε ποιους δρόμους παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας - Πού προτείνεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

kinisi

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, καθώς έπειτα από εντολή της ΕΛ.ΑΣ., η λεωφόρος Κηφισού έκλεισε από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (Κηφισιά) μέχρι τη Λαμία. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. 

Λίγο πριν τις 12:00 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στο τμήμα από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τον Άγιο  Στέφανο, ωστόσο από εκεί και πάνω η διακοπή της κυκλοφορίας συνεχίζεται. 

Προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται επίσης και στη λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της Κηφισιάς, όπως και συνολικά στον δήμο Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας. Επιπλέον, διακόπηκε η κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης και στον Υμηττό και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, απαγορεύτηκε η κίνηση των οχημάτων στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό και στη λεωφόρο Αλίμου- Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από το ύψος του πυροφυλακίου Καισαριανής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ LIVE και ενημερωθείτε που υπάρχει πρόβλημα


Επίσης, στην Αττική, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την αστυνομία, ώρα 07.20, τα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά εθνική οδό Αθήνας- Θήβας, από τον κόμβο Βιλίων μέχρι τα Βίλια και στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το Νεκροταφείο προς τον Υμηττό.

Παραμένει κλειστή η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της αίθουσας δεξιώσεων Ermitaz Hall, ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο, Λ. Φυλής, στο ύψος της ταβέρνας «το Χρυσό βαρέλι» ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου, μέχρι το Πάρκο Ανατολής.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία στους υπόλοιπους δρόμους της πρωτεύουσας διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

kinisi_2

Πού προτείνεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα στη λεωφόρο Κηφισίας, από το ύψος του Άλσους Συγγρού, σύμφωνα με την Τροχαία, τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για να μην δημιουργηθούν προβλήματα από πιθανή ακινητοποίηση οχημάτων λόγω ολισθηρότητας.

Σημειώνεται ότι, γύρω στις 8 το πρωί, δημιουργήθηκε ανάλογο πρόβλημα στη λεωφόρο Κηφισιάς, στο ύψος της πλατείας Πλατάνων στην Κηφισιά, όταν λόγω του χιονιού γλίστρησε λεωφορείο και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να κλείσει μέρος του δρόμου και για αρκετή ώρα η κίνηση να γίνεται με δυσχέρεια.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με παρέμβαση της Τροχαίας που ρυθμίζει την κυκλοφορία.


Ειδήσεις σήμερα: 

«Έσπασε το φράγμα» των 2.000 νοσηλευομένων στα νοσοκομεία - Πάνω από 300 οι διασωληνωμένοι

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Βυθίστηκαν ξανά στο σκοτάδι Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος

Αυτά τα σχολεία θα μείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης