Να κλητευθούν νέοι μάρτυρες που ενδέχεται να έχουν στην κατοχή τους στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες στον εισαγγελέα Κων. Σιμιτζόγλου, η δικηγόρος της Έλλη Ρούσσου η οποία εκπροσωπεί τους Ολυμπιονίκες Νίκο Κακλαμανάκηκαι Σοφία Μπεκατώρου.
Η συγκεκριμένα έρευνα είναι διαφορετική από αυτή που διενεργείται από την εισαγγελία για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρουκαι τις καταγγελίες της ότι έπεσε θύμα βιασμού πριν από 23 χρόνια. Η έρευνα αυτή την οποία διενεργεί ο κ. Σιμιτζόγλου διεξάγεται με αφορμή τις καταγγελίες του Ν. Κακλαμάνακη για κακοδιαχείριση και κατάχρηση εξουσίας στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.
Για την υπόθεση αυτή η κυρία Ρούσσου ζήτησε από τον εισαγγελέα να καλέσει για κατάθεση οχτώ νέους μάρτυρες και παράλληλα ζήτησε να αναζητηθούν και κρίσιμα έγγραφα που μπορεί να φωτίσουν την ερευνώμενη υπόθεση.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.