Λαμία: Αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια ο Κουφοντίνας και επέστρεψε στη φυλακή
Ο βαρυποινίτης διακομίστηκε νωρίτερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας εξαιτίας των επιπλοκών στην υγεία του από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου
Λίγο κράτησε η «επίσκεψη» Κουφοντίνα στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς αρνήθηκε κάθε βοήθεια και επέστρεψε στη φυλακή.
Ο 62χρονος Δημήτρης Κουφοντίνας, το απόγευμα του Σαββάτου διακομίστηκε εκτάκτως με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς η υγεία του επιβαρύνθηκε σημαντικά από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου διαμαρτυρόμενος για την μεταγωγή του στις Φυλακές Δομοκού.
Ωστόσο στο Νοσοκομείο αρνήθηκε κάθε βοήθεια και φυσικά πέρασμα ορού και μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν αρκετή ώρα με τις Εισαγγελικές και τις Αστυνομικές αρχές, αναγκάστηκαν να τον ξαναβάλουν σε ασθενοφόρο για να επιστρέψει στις Φυλακές.
Στο μικρό διάστημα που ο Κουφοντίνας έμεινε στο χώρο του Νοσοκομείου, ενώ και η διακομιδή του έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα για ευνόητους λόγους.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση