Ευκαρπία Σερρών: Μετά τις πλημμύρες, έμειναν τα... σκουπίδια κι ο κίνδυνος εξάπλωσης ασθενειών

Ευκαρπία Σερρών: Μετά τις πλημμύρες, έμειναν τα... σκουπίδια κι ο κίνδυνος εξάπλωσης ασθενειών

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Ευκαρπίας Σερρών καθώς μετά τις πλημμύρες με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι στις αρχές εβδομάδας, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο των σκουπιδιών

Efkarpia_Kadoi
Την ώρα που οι κάτοικοι της Ευκαρπίας ακόμη μετρούν τις ζημιές από την κακοκαιρία και την έντονη βροχόπτωση που χτύπησε το νομό Σερρών, έρχονται αντιμέτωποι και μ' έναν εξίσου μεγάλο κίνδυνο που δεν έχει να κάνει με τα καιρικά φαινόμενα, αλλά με τα... σκουπίδια.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού που ανήκει στο νομό Βισαλτίας και βρίσκεται στο νότιο άκρο του Νομού Σερρών, η τελευταία φορά που είδαν απορριματοφόρο του Δήμου ήταν αρκετές ημέρες πριν την εορταστική περίοδο!
Kados6
Kados5



«Σκεφτείτε ότι η πλημμύρα παρέσυρε αρκετούς κάδους και μεγάλη μάζα σκουπιδιών, αλλά παρόλα αυτά η κατάσταση είναι απελπιστική. Κι άλλες φορές υπάρχει σχετική καθυστέρηση, αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι εξοργιστικό καθώς σε λίγες ημέρες κλείνουμε ολόκληρο μήνα!», είπε κάτοικος του χωριού.

Kados4
kados10


Κι αν από τη μια υπάρχει ο κορωνοϊός, από την άλλη πλέον υπάρχει και ο φόβος για μετάδοση διαφόρων ασθενείων αφού στις φωτογραφίες που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε τους ασφυκτικά γεμάτους κάδους, αλλά κι αυτούς που έχουν βρεθεί σκορπισμένοι στους δρόμους και στα χωράφια.

kados9
Kados1
Κλείσιμο


Κι όσες δικαιολογίες κι αν υπάρχουν, που στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν, είναι αδιανόητο πραγματικά να μην συλλέγονται τα απορρίματα για σχεδόν ένα μήνα.

Την ίδια ώρα υπάρχουν διαμαρτυρίες και για την υδροδότηση του χωριού, η οποία μετά την κακοκαιρία παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να δυσκολεύονται ακόμη και να καθαρίσουν τα σπίτια και τις αυλές από την λάσπη.

Glomex Player(, )
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης