Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πέθανε από κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πέθανε από κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας

Ο 54χρονος υποδιοικητής του τμήματος Χορτιάτη – Πυλαίας εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού τις ημέρες εορτασμού του Πολυτεχνείου – Πατέρας δύο παιδιών, οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν επικοινωνιακό άνθρωπο που αγαπούσε τη δουλειά του

asthenoforo
Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη πέθανε από κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον 54χρονο υποδιοικητή του Τμήματος Χορτιάτη - Πυλαίας ο οποίος μετά από σκληρή μάχη με την Covid-19 άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού τις ημέρες του εορτασμού του Πολυτεχνείου. Μετά τις 17 Νοέμβρη η κατάσταση του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Εκεί, μετά από μάχη ενός και πλέον μήνα, ο 54χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε.

Ο αστυνομικός έφερε τον βαθμό του αστυνόμου Α’ στο τμήμα Πυλαίας - Χορτιάτη και είναι πατέρας δυο παιδιών. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για ένα άτομο ιδιαίτερα επικοινωνιακό που αγαπούσε τη δουλειά του και είχε περάσει από μάχιμες υπηρεσίες.

Ειδήσεις σήμερα

Ούτε κάλαντα θα έχουμε τα Χριστούγεννα - Απαγόρευση κυκλοφορίας δίχως εξαιρέσεις

Κορωνοϊός: Στα 853 τα νέα κρούσματα - 491 διασωληνωμένοι, 83 θάνατοι

Σκάνδαλο Folli-Follie: «Δεν θυμάμαι αν τα 80 χιλιάρικα ήταν σε μετρητά ή για φιλανθρωπική δωρεά» - Διαβάστε όλη την έκθεση της PwC
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης