Νότης Σφακιανάκης: Εξηγήσεις στο αυτόφωρο αναμένεται να δώσει σήμερα ο τραγουδιστής

Νότης Σφακιανάκης: Εξηγήσεις στο αυτόφωρο αναμένεται να δώσει σήμερα ο τραγουδιστής

Τι απαντά μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση

sfakianiakisdiki
Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι σήμερα ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μετά τη σύλληψή του και τη ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Πάντως έχει το δικαίωμα να μην παραστεί ο ίδιος στο δικαστήριο αλλά να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημά του εντόπισαν ένα πιστόλι, για το οποίο δεν διέθετε άδεια όπως επίσης και δυο γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε δηλώσεις του πάντως στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 o Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως o εντολέας του «έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απερρίφθησαν». Μάλιστα, όπως τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή «από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει κάποιες φορές η Αστυνομία».

Σε ό,τι αφορά στα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του εντολέα του ο κ. Κούγιας σε άλλη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δικιά του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε ότι ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του».



Ειδήσεις σήμερα

Ιαπωνία: Σπάνιο χταπόδι με εννέα πόδια

Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε σταδιακά η επιστροφή στην Κρήτη των δέκα νοσηλευτριών

Διεθνής Αμνηστία: Καταγγέλλει «φρενίτιδα εκτελέσεων» στην Αίγυπτο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης