Κορωνοϊός: Τρία κρούσματα στο πλήρωμα του «Διονύσιος Σολωμός»
Το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων – Οι φορείς τέθηκαν σε απομόνωση
Στο λιμάνι του Πειραιά και χωρίς επιβάτες επιστρέφει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» μετά τον εντοπισμό3 κρουσμάτων στα μέλη του πληρώματος.
Το πλήρωμα ενημερώθηκε χθες για την ύπαρξη κρουσμάτων, ενώ έπλεε προς τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας "A.N.M.E.Z. A.E." τα τρία μέλη του πληρώματος τέθηκαν άμεσα σε απομόνωση ενώ η λιμενική Αρχή Σερίφου, ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας επέτρεψε τη συνέχιση του πλου του πλοίου προς το λιμάνι του Πειραιά, όπου και θα διενεργηθεί εκ νέου έλεγχος σε όλα τα μέλη του πληρώματος και εκ νέου απολύμανση σε όλους τους χώρους του πλοίου.
Την περασμένη εβδομάδα, άλλο ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. Ο συγκεκριμένος ναυτικός σύμφωνα με την εταιρεία ήταν εκτός πλοίου και δεν είχε έρθει σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.
Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Θήρα, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο, Μήλο, Σίφνο, Σέριφο, Κύθνο και Πειραιά.
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.