Κορωνοϊός: Συνεχίστηκαν και σήμερα τα rapid tests στη Νίκαια - Βρέθηκαν 14 κρούσματα
Συνολικά, Δευτέρα και Τρίτη, έγιναν 1.399 rapid test κι εντοπίστηκαν 21 κρούσματα
Συνολικά 722 rapid τεστ για Covid-19, διενεργήθηκαν σήμερα από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε πολίτες, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια.
Βρέθηκαν 14 θετικά και αφορούν σε Έλληνες (10 άνδρες, 4 γυναίκες), με διάμεση ηλικία τα 38 έτη.
Τη Δευτέρα είχαν γίνει 677 τεστ, εκ των οποίων επτά βρέθηκαν θετικά. Από αυτά, τα έξι αφορούν σε Έλληνες (δύο άνδρες, τέσσερις γυναίκες) και ένα σε αλλοδαπό (άνδρα), με διάμεση ηλικία τα 32 έτη.
Συνολικά δηλαδή έγοναν 1.399 τεστ, απο τα οποία βρέθηκαν 21 θετικά, που αφορούν 20 Έλληνες και έναν αλλοδαπό. Πρόκειται για 13 άνδρες και 8 γυναίκες. με διάμεση ηλικία τα 35 έτη.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events