Καλαμάτα: Έκλεψε ουίσκι και κονσέρβες και διέφυγε με κλεμμένο ποδήλατο
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας
Μάνος Τσαγκαράκης
Πάθος με τις… κλοπές φαίνεται πως είχε ένας 26χρονος Έλληνας ο οποίος μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στην Καλαμάτακαι, πιστεύοντας ότι δεν τον έβλεπαν οι υπάλληλοι, έκρυψε δύο φιάλες ουίσκι και δέκα κονσέρβες στο σακίδιο που στην πλάτη του!
Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν πως έκλεψε τα εμπορεύματα από τα ράφια και επιχείρησαν να τον σταματήσουν. Ο νεαρός βγήκε τρέχοντας από το κατάστημα, ανέβηκε σε ένα ποδήλατο που είχε αφήσει απ’ έξω και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, οι ειδοποίησαν την Αστυνομία και συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά.
Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ, ενώ ο 26χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο και το… ποδήλατο, το οποίο είχε αρπάξει την προηγούμενη μέρα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή τροχοφόρου και κλοπή.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Μέσα από τα προγράμματα Nova Fiber, με 100% οπτική ίνα, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ανεπανάληπτες online εμπειρίες, που φτάνουν ως και τα 3Gbps σε ταχύτητα, χάρις στην τεχνολογία οπτικών ινών που εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα μέσα στο σπίτι σας, αλλάζοντας συθέμελα την καθημερινότητα.
Η παρουσία της Miele στο Navarino Challenge ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά πώς η προηγμένη τεχνολογία των συσκευών της συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας, συνδυάζοντας τη γαστρονομική παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την υψηλή αισθητική.