Κυκλοφορούσε ελεύθερος με έξι καταδίκες στην «πλάτη»!
Ο φυγόποινος συνελήφθη και προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα
Μάνος Τσαγκαράκης
Τέλος στις στιγμές ελευθερίας ενός 54χρονου Έλληνα έβαλε ο συμπτωματικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς αποδείχθηκε ότι κυκλοφορούσε σαν... κύριος παρ' όλο που εκκρεμούσαν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις!
Ο φυγόποινος συνελήφθη και προσήχθη αρχικά στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την συνολική ποινή φυλάκισης επτά ετών, 23 μηνών και 27 ημερών που του είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή για πλαστογραφία, παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών και παράβαση του νόμου περί Δημοσίων εσόδων.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»