Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε έναν Έλληνα ο οποίος κυκλοφορούσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Λαμία, αποκάλυψε ότι είχε καταδικαστεί για βιασμό με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λιβαδειάς!
Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης για να την εκτίσει.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.