Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, είχε, σήμερα, τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κ. Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο αυτής, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το Υπουργείο Εσωτερικών.
Συγκεκριμένα, έγινε ουσιαστική συζήτηση πάνω στις προτάσεις της ΚΕΔΕ που αφορούν στο Ταμείο Ανάκαμψης και στους τομείς της Αυτοδιοίκησης που θα πρέπει να ενταχθούν σε αυτό. Ο υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση αυτών των προτάσεων στη συνολική πρόταση που θα καταθέσει προς την κυβέρνηση το Υπουργείο Εσωτερικών.
Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα των αδήλωτων τετραγωνικών. Κοινή εκτίμηση είναι ότι το μέτρο αυτό έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, διευκολύνοντας πάνω από 1 εκατ. οικογένειες να βάλουν τέλος σε μια πολύχρονη εκκρεμότητά τους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να αυξήσει ουσιαστικά τα έσοδά της. Μια σχέση ενοχής μετατρέπεται σε σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και κράτους.
Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου συμφώνησαν ότι θα ενταθεί η προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού, ώστε όλοι να κάνουν τις αιτήσεις τους στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα της ΚΕΔΕ (https://tetragonika.govapp.gr/), έως την 31η Αυγούστου κι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί παράταση.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή