Κρήτη: Μάζεψαν φαγητά και έκαναν ντελίβερι στη φρεγάτα «Σπέτσαι»
Όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης θέλησαν να προσφέρουν στο πλήρωμα της φρεγάτας - Σουβλάκι, πίτσες και χυμούς έκαναν ντελίβερι στη... μέση του πελάγους
Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 80 σουβλάκια έλαβαν από κατάστημα της Ιεράπετρας της Κρήτης, αξιωματικοί και υπαξιωματικού της φρεγάτας«Σπέτσαι» που το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστουαναζήτησε καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης, δένοντας ένα μίλι μακριά από την πόλη του Λασιθίου.
Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Μανώλης Μιχελαράκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρήσεων Καφέ - Εστίασης στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με τον οποίο υπήρξε... μαραθώνιος για να μαζευτούν όσα περισσότερα φαγητά μπορούσαν.
Ο κ. Μιχελαράκης, ανέφερε ότι όλοι ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά και ήταν μία πολύ συγκινητική προσφορά. Μαζί τους έστειλαν τοπικά προϊόντα και ροφήματα με αλόη.
Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ετοιμάστηκαν ένα σωρό σουβλάκια και πίτσες και έφτασαν με καΐκι στη φρεγάτα.
Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα «Σπέτσαι» λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση παρακολούθησης του τουρκικού ερευνητικού πλοίουOruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί