Φωτιά σε νταλίκα στην Αθηνών-Κορίνθου – Έκλεισε η Εθνική οδός
Στο ύψος της Κινέτας στο 44ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα - Εγκατέλειψε εγκαίρως το όχημα ο οδηγός
UPD:
Νταλίκα, που κινείτο στο 44ο χλμ της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει.
Ο οδηγός εγκατέλειψε εγκαίρως τη φλεγόμενη νταλίκα δεξιά στη ΛΕΑ και δεν έπαθε το παραμικρό.
Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα και έσβησαν τη φωτιά. Από τη φωτιά κάηκε ολοσχερώς η καμπίνα της νταλίκας.
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία και η κυκλοφορία διεκόπη στο ρεύμα προς Αθήνα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή