Άλλο ένα περιστατικό βανδαλισμού σε ιερό χώρο στη Χίοεξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας, οι οποίοι ταυτοποίησαν δυο μετανάστεςπου είχαν διαρρήξει ένα ξωκλήσι παραβιάζοντας την είσοδό του με αιχμηρό αντικείμενο και το λεηλάτησαν κυριολεκτικά.
Οι δράστες, ένας 27χρονος και ένας 30χρονος, είχαν αρπάξει ιερά λειτουργικά σκεύη, εκκλησιαστικά βιβλία, φιάλες με λάδι και νερό, ακόμη και τις... πλαστικές καρέκλες από έναν παρακείμενο βοηθητικό χώρο! Πέρα από τις φθορές που προκάλεσαν στο ξωκλήσι, είχαν διαρρήξει και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρήκαν σταθμευμένο σε κοντινή περιοχή και άρπαξαν από το εσωτερικό του μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη ένα σταθμευμένο όχημα χωρίς να τα καταφέρουν.
Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα και πρόκληση φθορών ξένης ιδιοκτησίας, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ένα μέρος των κλοπιμαίων από την εκκλησία βρέθηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και κατασχέθηκαν, όπως και τα διαρρηκτικά εργαλεία των δραστών.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους