Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας στο αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε ο 25χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του σε μια περιοχή της Πτολεμαΐδας αποκάλυψε ότι ήταν «κυνηγός» χαλκού και είχε λεηλατήσει τα καλώδια μιας εγκατάστασης.
Στην καρότσα του οχήματος βρέθηκαν φορτωμένα καλώδια βάρους 300 κιλών και συνολικής αξίας 750 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, με την οποία τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
*** Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους, οι οποίοι παραβίασαν το παράθυρο ενός καταστήματος σε χωριό της Άρταςκαι άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων τις οποίες ενδέχεται να έχουν διαπράξει.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.