Κορωνοϊός - Πανηγύρια: Ανησυχία μετά την Αλίαρτο - Βουλευτής που συμμετείχε (ΘΕΜΑ 104,6): Αφού είπαμε να γίνονται δεν θα έχουμε τέτοια;
«Αφού είπαμε να γίνονται δεν θα έχουμε τέτοια;»υποστήριξε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας που ήταν «παρών» στο γλέντι - Βατόπουλος: Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει αλλά ο ιός δεν ξέρει από αυτά
Να δώσει εξηγήσεις για τις απίστευτες εικόνες συνωστισμούπου αποτυπώθηκαν από το γλέντι του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη στην Αλίαρτο επιχείρησε να δώσει ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας, ένας από τους βουλευτές που έδωσε το παρών το βράδυ του Σαββάτου.
«Αφού είπαμε να γίνονται εκδηλώσεις δεν θα έχουμε τέτοια πράγματα; Μπαίνει ένα ζήτημα. Οι διοργανωτές και στην αρχή και όσο ήμουν εκεί προσπαθούσαν να επιβάλουν τα μέτρα και σταματούσαν την ορχήστρα» είπε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 παραδεχόμενος ότι «στον χορό υπήρχε κόσμος».
Δείτε βίντεο από τον απίστευτο συνωστισμό στην Αλίαρτο
«Στην αρχή της εκδήλωσης μου ζήτησαν να σύρω το χορό και ζήτησα να τηρηθούν τα μέτρα. Ανά 1 ώρα ήταν στο μικρόφωνο ο πρόεδρος ζητούσε να τηρούνται οι αποστάσεις. Μου είπαν ότι πέρασε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και όλα ήταν εντάξει στην αρχή και μετά ξαναπέρασε και επέβαλε πρόστιμο» πρόσθεσε.
«Ο προβληματισμός είναι αν πρέπει να δίνουμε άδειες σε αυτές τις εκδηλώσεις» επανέλαβε ο κ. Κουτσούμπας.
«Τα έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει αλλά ο ιός δεν ξέρει από αυτά» σχολίασε από την πλευρά του ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται με τα σταγονίδια και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος υπερμετάδοσηςόταν ο κόσμος συνωστίζεται και είναι μπερδεμένος.
Η εκδήλωση του αθλητικού ομίλου Υψηλάντη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αλιάρτου με καλεσμένη τη λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα και όλους τους κατοίκους της πόλης σε«μια μοναδική βραδιά για κέφι και διασκέδαση».
Κλείσιμο
Μάλιστα, η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2019, όμως η ρευστή κατάσταση και ο φόβος μετάδοσης του φονικού ιού, είχε οδηγήσει τους ανθρώπους του Α.Ο Υψηλάντη στην απόφαση να την αναβάλουν με σκοπό να την πραγματοποιήσουν όταν τα πράγματα θα ηρεμούσαν.
Έκριναν λοιπόν, ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνουν το γλέντι στην πλατεία της πόλης, καθώς βάσει των εκτιμήσεων τους, «ο κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού έχει ελαχιστοποιηθεί».
Εκτός από τον κ. Κουτσούμπα της ΝΔ, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου και ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV