Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας

Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία κάνει έρευνες και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας

Παρά το αίσιο τέλος της εξαφάνισης της 10χρονης, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του γρίφου - «Όλοι είμαστε ύποπτοι» είπε νωρίτερα ο αδελφός της

speira-peripoliko-fanari
Τη λύση στο γρίφο της εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη αναζητά η Αστυνομία, που μετά τον εντοπισμό της συνεχίζει τις έρευνες για να συνθέσει το παζλ της περιπέτειας.

Οι αξιωματικοί αξιοποιούν όλες τις πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στους υπεύθυνους της εξαφάνισης, ενώ αντλούν υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων.

Μάλιστα, οι έρευνες δεν εξαιρούν κανέναν, καθώς γίνονται και στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του μικρού κοριτσιού, χωρίς να περιορίζονται εκεί.

«Όλοι είμαστε ύποπτοι, ακόμη κι εγώ» είχε πει νωρίτερα ο αδερφός της, που κατέθεσε στις αρχές.

Πολλά ερωτήματα για το τι συνέβη στη 10χρονη

Η Μαρκέλα, που εντοπίστηκε στις 8.40 το πρωί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, μετά από 40 περίπου ώρες εξαφάνισης έχει πλέον οδηγηθεί σε νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή το κοριτσάκι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Στο νοσοκομείο θα γίνει ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύματα, ενώ οι μαρτυρίες όσων την αντίκρισαν σοκάρουν. Η Μαρκέλλα τους είπε ότι η γυναίκα που την είχε αρπάξει την είχε δέσει με χειροπέδες, ενώ υποστήριξε ότι την πείραξαν και πονούσε. Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν φέρει εμφανείς κακώσεις.

Κλείσιμο
Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στη μικρή παιδοψυχολόγοι τόσο για να τη στηρίξουν, αλλά και για να αντλήσουν πληροφορίες που θα ρίξουν «φως» στην έρευνα των αρχών. Παράλληλα, θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν αν όντως η γυναίκα που την κρατούσε της έδωσε χρήματα.

«Έχει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς»

Ο αδερφός της 10χρονης υποστήριξε ότι η μικρή φέρει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς από το δέσιμο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν τον αφήνουν καν να της μιλήσει.

«Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω» δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του «Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ», πρόσθεσε.

Αδελφός 10χρονης - GRTimes.gr




Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - «Θέλω να πάω σπίτι μου» η πρώτη της κουβέντα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Μαρκέλλα – «Όλοι είμαστε ύποπτοι» λέει ο αδελφός της





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης