Μαγνησία: Ζευγάρι συνελήφθη με έξι κιλά χασίς και ένα... ξίφος!
Οι έρευνες συνεχίζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για να εντοπιστεί η φυτεία, αν βέβαια υπάρχει
Μάνος Τσαγκαράκης
Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, που αποκλείεται να προέρχονταν από το μοναδικό χασισόδεντρο το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του, διακινούσε ένας Έλληνας μαζί με την αλλοδαπή σύντροφό του. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας που τους συνέλαβαν εκτιμούν ότι κάπου καλλιεργούσαν αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία.
Το ζευγάρι συνελήφθη στο σπίτι του άνδρα σε περιοχή της Μαγνησίας, μετά από έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά πέντε κιλά και 28,9 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, άλλα 780 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», το ύψους 38 εκατοστών δενδρύλλιο που καλλιεργούσαν και δύο ζυγαριές ακριβείας.
Στο σπίτι βρέθηκε ακόμη ένα... ξίφος, ενώ κατασχέθηκαν και 185 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε στο ζευγάρι δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για να εντοπιστεί η φυτεία, αν βέβαια υπάρχει.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.