Γιώργος Λασκαρίδης: To MasterChef, το love story και η πρόταση γάμου που είχε υποσχεθεί

Γιώργος Λασκαρίδης: To MasterChef, το love story και η πρόταση γάμου που είχε υποσχεθεί

Ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής έχει μια πολλά υποσχόμενη ζωή να τον περιμένει στο πλευρό της αγαπημένης του Λότους

giorgos-masterchef
Μπήκε, βγήκε, ξαναμπήκε και χθες αποχώρησε οριστικά. Ο Γιώργος Λασκαρίδης κατάφερε να διαγράψει μια μακρά πορεία στο MasterChef και να απασχολήσει για καιρό sites, εκπομπές και social media κυρίως για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη, η οποία τον στόλιζε με κοσμητικά σε κάθε ευκαιρία.

Τελικά ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μετά από τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε και ξαναμπήκε στο MasterChef δεν τα κατάφερε και αυτή τη φορά η αποχώρησή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ο ίδιος μετά το φινάλε της διαδρομής του στο MasterChef έστειλε τα δικά του ευχαριστώ και το δικό του μήνυμα για τη μοναδική εμπειρία που έζησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά από 7 μήνες από την στιγμή της πρώτης οντισιόν του @masterchefgr ήρθε η ώρα που αποχαιρετώ αυτό το παιχνίδι για πάντα. Ένα παιχνίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Η οργάνωση και η συνολική δουλειά από την παραγωγή του @masterchefgr και @starchanneltv πραγματικά ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστώ πολύ όλους για όλο αυτό τον καιρό συνεργασίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μεντορες μας κύριους @ioannidispanos @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas για όλα όσα αποκόμισα μαγειρικά. Τέλος θέλω να ζητήσω άλλο ένα ευχαριστώ από όλους εσάς που με υποστηρίζετε από το σπίτι και για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνω για άλλη μια φορά. Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα για μένα και κοιτάω μπροστά για τα όμορφα πράγματα που έρχονται. Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι. Και να κρατάτε τις αποστάσεις σας. ——————————————————— #masterchefgr #starchanneltv #gameover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Laskaridis (@giorgoslaskaridis_) στις



«Μετά από 7 μήνες από την στιγμή της πρώτης οντισιόν του @masterchefgr ήρθε η ώρα που αποχαιρετώ αυτό το παιχνίδι για πάντα. Ένα παιχνίδι που μου έμαθε πολλά πράγματα, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Η οργάνωση και η συνολική δουλειά από την παραγωγή του @masterchefgr και @starchanneltv πραγματικά ήταν εξαιρετική και τους ευχαριστώ πολύ όλους για όλο αυτό τον καιρό συνεργασίας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους μεντορες μας κύριους @ioannidispanos @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas για όλα όσα αποκόμισα μαγειρικά. Τέλος θέλω να ζητήσω άλλο ένα ευχαριστώ από όλους εσάς που με υποστηρίζετε από το σπίτι και για τα υπέροχα μηνύματα που λαμβάνω για άλλη μια φορά. Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα για μένα και κοιτάω μπροστά για τα όμορφα πράγματα που έρχονται. Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι. Και να κρατάτε τις αποστάσεις σας», έγραψε στην ανάρτησή του.

LOTUS_GIORGOS1
LOTUS_GIORGOS
Κλείσιμο


Ερωτευμένος και σύντομα παντρεμένος
Ο Γιώργος Λασκαρίδης εκτός από το πάθος του για τη μαγειρική είναι ένας πολύ ερωτευμένος άνδρας. Ο μάγειρας πολύ συχνά μέσα στο παιχνίδι μιλούσε για τη γυναίκα της ζωής του, την Λότους και μάλιστα είχε πει πως όταν βγει από το παιχνίδι θα της κάνει πρόταση γάμου. Το΄ πε και το κάνε λοιπόν ο Γιώργος και το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του με ένα πολύ όμορφο μήνυμα και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.



«Όταν καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο, που να τον αγκαλιάζεις σφιχτά ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι, μην έχεις αμφιβολίες αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου.  Εγώ βρήκα τον άνθρωπο μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας.
She said yes», έγραψε στην ανάρτησή του. 

Σε άλλη ανάρτηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το πρωτόγνωρο ταξίδι που έκαναν οι δύο τους στη Νότιο Αφρική όπου για δύο μήνες έζησαν χωρίς ρεύμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια από τις ομορφότερες στιγμές μετά τον διαγωνισμό του @masterchefgr όταν πήρα το πρώτο αεροπλάνο και προσγειώθηκα στην Νότιο Αφρική. Εκεί συνάντησα την αγάπη της ζωής μου @lotusvrijma και μας περίμεναν 2 από τους ποιο όμορφους μήνες τις ζωής μου, σε ολικό lockdown σε ένα χωριό εκτός πλουτισμού στις ακτές του ινδικού ωκεανού. Πραγματικά η καθημερινότητα μας ήταν ονειρική σε ένα μέρος που δεν είχε ηλεκτρισμό και σχεδόν έφτανε το νερό για να το μοιράζονται οι κάτοικοι τις περιοχής. Το πως καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω αυτό είναι σίγουρα ένα καλό σενάριο για ταινία. Σύντομα ελπίζω να ολοκληρώσω τα βίντεο που ετοιμάζω για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ταξιδεύοντας σε μια απομονωμένη περιοχή εν καιρό κορονοϊού και lockdown. ————————————————————————- #southafrica #africa #indian #ocean #nature #animals #traveltheworld #couplegoals #beach #umtata #mdumbi #tshani #village

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Laskaridis (@giorgoslaskaridis_) στις



«Μια από τις ομορφότερες στιγμές μετά τον διαγωνισμό του @masterchefgr όταν πήρα το πρώτο αεροπλάνο και προσγειώθηκα στην Νότιο Αφρική. Εκεί συνάντησα την αγάπη της ζωής μου @lotusvrijma και μας περίμεναν 2 από τους ποιο όμορφους μήνες τις ζωής μου, σε ολικό lockdown σε ένα χωριό εκτός πλουτισμού στις ακτές του ινδικού ωκεανού. Πραγματικά η καθημερινότητα μας ήταν ονειρική σε ένα μέρος που δεν είχε ηλεκτρισμό και σχεδόν έφτανε το νερό για να το μοιράζονται οι κάτοικοι τις περιοχής. Το πως καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω αυτό είναι σίγουρα ένα καλό σενάριο για ταινία. Σύντομα ελπίζω να ολοκληρώσω τα βίντεο που ετοιμάζω για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ταξιδεύοντας σε μια απομονωμένη περιοχή εν καιρό κορονοϊού και lockdown».

Βίντεο και φωτογραφίες από την πρόταση γάμου

Από την πλευρά της η όμορφη Λότους ανέβασε και εκείνη στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την πρόταση γάμου.



Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 11 νέα κρούσματα - Κανένας θάνατος

Τουρκία - Προκλήσεις: 69 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου μετά τη συμφωνία με Ιταλία για την ΑΟΖ

Καταδικάστηκε η Bar Refaeli για φοροδιαφυγή: Ποινή φυλάκισης για τη μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης