Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγωντης χώρας Δημήτρης Βερβεσός, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων, απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την οποία ζητεί συνάντηση μαζί του, προκειμένου να του παρουσιάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κλάδος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στην επιστολή επισημαίνεται ότι οι δικηγόροι ανήκουν στους πλέον πληττόμενους κλάδους από την πανδημία, λόγω και της μερικής αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων, κάτι που έχει επιφέρει στην πραγματικότητα παύση της άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.