Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες γίνεται στόχος εμπρηστών βιοτεχνία ρούχων στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στη βιοτεχνία με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά, η οποία σβήστηκε άμεσα χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής. Από τη φωτιά σημειώθηκε αποχρωματισμός της τοιχοποιίας, ενώ το συμβάν ερευνάται από το τμήμα ασφαλείας Νεάπολης - Συκεών.
Είχε προηγηθεί, στις 29 Απριλίου (πάλι τα ξημερώματα), επίθεση με μολότοφ στην ίδια επιχείρηση. Και τότε είχε προκληθεί πυρκαγιά και στο σημείο είχε επιχειρήσει η πυροσβεστική, ενώ υπήρξαν και μικρές υλικές ζημιές.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.