Σπανούλης - Χοψονίδου: Οικογενειακές βουτιές στον Καλαφάτη

Σπανούλης - Χοψονίδου: Οικογενειακές βουτιές στον Καλαφάτη

Στις 24 Ιουνίου γιόρτασαν την 8η επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου και μαζί με τα πέντε παιδιά τους βρέθηκαν στην Μύκονο.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
span00
Ο «Εξολοθρευτής» του παρκέ Βασίλης Σπανούλης και η πανέμορφη σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου απολαμβάνουν τις βουτιές τους στο Καλό Λιβάδι, στην Ψαρού και στην παραλία του Καλαφάτη, ενώ σε λίγες μέρες θα συναντηθούν με τον φίλο και κουμπάρο τους Νίκο Ζήση και τη σύζυγό του, με τους οποίους και πέρσι πέρασαν μαζί μέρος των διακοπών τους. Η Ολυμπία Χοψονίδου φυσικά εντυπωσίασε τους πάντες με το αψεγάδιαστο κορμί της και το ιδιαίτερο μαγιό της, ενώ δεν άφηνε από κοντά της τη μικρή της κόρη, Αναστασία. Ο Βασίλης Σπανούλης από την άλλη, ο οποίος έχει «χτυπήσει» τατουάζ στο στήθος του με τα ονόματα των δύο κοριτσιών του, Αιμιλία και Αναστασία, έπαιζε με τα αγόρια της οικογένειας Θανάση, Βασίλη, και Δημήτρη που δεν τον άφηναν να ησυχάσει ούτε στην ξαπλώστρα!


kala5
kala4
kala3
kala2
kala1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ