«Έτοιμοι από το πρώτο λεπτό»

«Έτοιμοι από το πρώτο λεπτό»

Οι Πάου Γκασόλ και Ρούντι Φερνάντεθ μίλησαν για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Λιθουανία (20/09, 20:00), με τον δεύτερο να κάνει ειδική αναφορά στον συμπαίκτη του Γιόνας Ματσιούλις

«Έτοιμοι από το πρώτο λεπτό»
«Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, μεγάλο κορμί με ικανότητα να σκοράρει στο λόου ποστ», ανέφερε ο ηγέτης της Εθνικής Ισπανίας, όταν ρωτήθηκε για τον Γιόνας Βαλαντσιούνας.

«Κάθε χρυσό έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί ποτέ δεν έρχεται εύκολα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό. Στα τελευταία παιχνίδια μας έδωσε τη νίκη η άμυνα, αυτό θα κάνουμε και τώρα», κατέληξε ο Πάου Γκασόλ.

Κλείσιμο
Από τη μεριά του, ο Ρούντι Φερνάντεθ τόνισε: «Είναι μια ομάδα με στρατιώτες και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το χρυσό».

Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης συμπλήρωσε: «Ολοι θα θυμόμαστε για μια ζωή τη νίκη επί των Γάλλων, αλλά τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη στον τελικό», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στον συμπαίκτη του Γιόνας Ματσιούλις: «Ο Ματσιούλις είναι κατά κάποιον τρόπο φίλος και εχθρός τώρα. Τον ξέρουμε καλά και θα ξεχάσουμε μες στο παρκέ πως όλη την υπόλοιπη σεζόν είμαστε συμπαίκτες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης