Γιαννάκης ξανά για την Εθνική Ελλάδας

Γιαννάκης ξανά για την Εθνική Ελλάδας

Στην ΕΟΚ φέρονται να έχουν αποφασίσει ότι θέλουν έναν άνθρωπο που θα ασχολείται full time με την εθνική ομάδα
 

Γιαννάκης ξανά για την Εθνική Ελλάδας
Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο για την εθνική ομάδα, με τη θέση του Φώτη Κατσικάρη να είναι επισφαλής μετά την αποτυχία να διεκδικήσει μετάλλιο στο Eurobasket.

Όπως αναφέρει το Goal, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μπορεί να δήλωσε ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, ωστόσο το μέλλον του είναι μάλλον παραπάνω από δυσοίωνο τόσο για την εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του Eurobasket, όσο και για τη για το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την ισπανική Μούρθια.

Στην ομοσπονδία φέρονται να έχουν αποφασίσει ότι θέλουν έναν άνθρωπο που θα ασχολείται full time με την εθνική ομάδα, ώστε να την οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά και φαίνεται πως το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Κλείσιμο
Σίγουρο δεν θεωρείται τίποτα προς στιγμήν, αφού δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να στραφεί η ομοσπονδία σε ξένο κόουτς, αν και στην παρούσα φάση θεωρείται δύσκολο, όπως άλλωστε και η παραμονή του Κατσικάρη στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης