Αυτό είναι το πιο... δροσερό βίντεο: Φάλαινα κάνει... μούσκεμα τουρίστες στην Αλάσκα!

Αυτό είναι το πιο... δροσερό βίντεο: Φάλαινα κάνει... μούσκεμα τουρίστες στην Αλάσκα!

Μοναδική εμπειρία... το μεγάλο θηλαστικό εκτοξεύεται έξω από το νερό και σκάει με βρόντο λίγα μέτρα από το πλοιάριο, καλύπτοντας με το κύμα του ολόκληρο το πλοίο και τους τουρίστες

whale
Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στην Αλάσκα; Όσο και να κοστίζει, τελικά αξίζει τον κόπο. Πολύ δε περισσότερο όταν η μοναδική αυτή εμπειρία στην παγωμένη αυτή περιοχή του πλανήτη, συνοδεύεται από... δροσερό ντους, προσφορά μίας μεγάλης φάλαινας!

Το εκπληκτικό περιστατικό σημειώθηκε στη θάλασσα της Αλάσκας. Ένα γκρουπ από τουρίστες βρίσκεται πάνω σε πλοιάριο, στην περιοχή που κολυμπούν και τρέφονται τα μεγαλύτερα θηλαστικά που ζουν στον πλανήτη.

Τη στιγμή, λοιπόν, που έχουν στηθεί όλοι με τις κάμερες, προκειμένου να βιντεοσκοπήσουν τα υπέροχα αυτά πλάσματα, μία μεγάλη φάλαινα εκτοξεύεται έξω από το νερό και σκάει με βρόντο λίγα μέτρα από το πλοιάριο, καλύπτοντας με το κύμα της ολόκληρο το πλοίο και τους τουρίστες που παρακολουθούσαν με αγωνία εκείνη τη φοβερή στιγμή.

Μπορεί να κινδύνευσαν λίγο, αλλά τουλάχιστον βίωσαν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία, η οποία καταγράφηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Humpback soaks whale watchers off Alaska
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης